Anbefalt webhotell til din hjemmeside

Anbefalt webhotell

Her finner du endel tips og anbefalinger for valg av webhotell til din hjemmeside. Det er viktig at du allerede har bestemt deg for hva slags webhotell du ønsker til hjemmesiden din. Hvis du ikke vet dette ennå, kan du få gode tips til dette ved å lese om valg av webhotell for hjemmeside.

Webhostene på denne siden er ikke fra Norge, men du får mer for pengene dine! I tillegg er dollarkursen lav om dagen, så nå kan du gjøre et kjempekupp.

Hvis du planlegger å lære å lage hjemmeside med våre videoer, kan du være sikker på at alt du lærer i dem også er mulig å praktisere på disse webhotellene.

I tillegg til webhotell og domene får du selvsagt med epost hos disse hostene.

#1 Brukervennlig, billig og bra webhotell til din hjemmeside

BlueHost skal ha for å levere billig og bra webhotell. Administrering av webhotellet skjer med kontrollpanelet cPanel som virkelig er en bransjestandard. I tillegg får du gratis domene, selvsagt med egen epost, faktisk hele 2500 epost-kontoer.

BlueHost har tilbudt webhotell helt siden 1996, og har et eget team av svært kompetente medarbeidere som kan hjelpe deg, dersom du står fast. Videre tilbyr BlueHost døgnåpen kundeservice.

De bruker kvalitetsutstyr og tar regelmessig backup av all data som lagres på deres webhoteller. Dette har gjort at selskapet har klart seg i et ekstremt konkurranseutsatt marked. De hoster tusenvis av bedrifter og privatpersoner, og prisene deres er veldig gode.

Tilbudene fra BlueHost knuser samtlige Skandinavise konkurrenter. De har muligheter for nær sagt alt, og gir deg mye fleksibilitet andre tar seg klekkelig betalt for. BlueHost er derfor en leverandør du kan leve godt med, og et sted hvor prosjektene dine kan vokse og gro.

Hos BlueHost får du også muligheten for å skjule hvem som eier ditt domene, såkalt WhoisGuard. Det betyr at du kan øke din private sikkerhet, dersom du ikke vil at folk skal ha mulighet for å sjekke hvem som eier et gitt domene.

Videre er de svært opptatt av at ting skal være enkelt for kundene sine. Derfor har et brukervennlig system som lar deg oppgradere og installere ting med noen få klikk.

Alt dette får du fra ynkelige priser som $5.95 i måneden, og med dagens latterlig lave dollarkurs grenser dette til ran! Akkurat nå er dollarkursen utilgjengelig, hvilket betyr at dette webhotellet koster 0 kr per måned og 0 per år!

Hvis du synes det er billig, så skal det også være sagt at de også gir deg gratis domene med på kjøpet. Hvis du synes dette høres like bra ut som oss, og er klar for å lære hvordan du lager egne hjemmesider med våre videoer, kan du gå til BlueHost og bestille ved å trykke her.

#2 Billig og meget bra webhotell til din hjemmeside

HjemmesideGuidens andre favoritt er HostGator. De tilbyr en rekke tjenester som gjør at du trygt kan la hjemmesiden din vokse og gro over tid. HostGator har noe billigere webhotell enn BlueHost, men leverer likevel gode webhotell.

Til tross for at HostGator tilbyr alt fra delt hosting til dedikert server til gode priser, har de likevel innsett verdien av god kundebehandling.

Følgelig får du tilgang til døgnåpen kundeservice 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Dette er noe de færreste norske leverandører klarer å tilby. De som tilbyr det, tar seg også klekkelig betalt for det, i motsetning til HostGator.

Videre har HostGator brukervennlige løsninger som cPanel. cPanel er en egen løsning som lar folk installere publiseringsverktøy som Wordpress med et par klikk på musa.

Webhotellene deres er også utstyrt med alle nødvendige prosesser, for å kjøre de kjente publiseringsverktøyene. Også de du lærer hvordan du bruker her på HjemmesideGuiden.

Så hvis du ikke vil ha BlueHost, men heller sverger til HostGator, kan du gå til HostGator ved å klikke her.