Billig webhotell og billig domene for hosting av webside

Her samles tilbydere av billig webhotell og billig registrering av domene. Alle leverandørene tilbyr webhotell og domene som er støttet av våre videoguider i hvordan du lager egen hjemmeside. Dette sparer deg for arbeidet med research for å finne en webhost som gjør det mulig for deg å lære av våre videoer.

Obs! Vær oppmerksom på Hjemmeside.org's anbefalte webhotell. Disse har mye mer funksjonalitet enn de billige, i tillegg er prisforskjellen meget lav grunnet den lave dollarkursen om dagen! Du sparer mindre enn 100 kroner i året på å kjøpe et av de billig webhotellene, men går da glipp av funksjoner du muligens kunne ønske du hadde dersom du hadde fått valget igjen senere.

Ved kjøp av domene og webhotell, får du selvsagt med epost i tillegg.

#1 Billig webhotell med tilgang til support hele døgnet

One.com tilbyr delt hosting til en rimelig penge.

Billig webhotell

På websidene deres har du tilgang til et eget kontrollpanel som lar deg styre det meste, og om du får problemer eller står fast, kan du spørre en kundebehandler om hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Live kundeservice er gratis, og skjer via en chatfunksjon.

Hos One.com har du fri trafikk, hvilket betyr at du ikke trenger å bekymre deg for en eventuell trafikkvote. Det vil si: Du kan overføre så mye data du vil.

Størrelsen på webhotell fra denne webhosten er også varierende, og i skrivende stund tilbyr de alt fra 3000 MB (3GB) for 10 kroner per måned til 25000 MB (25GB) for 40 kroner måneden. I tillegg kommer en årsavgift for domenet, og disse avhenger av hva slags domene du velger. (com, net, org koster 100 kroner i året).

For å sette hva disse størrelsene innebærer litt i perspektiv, se følgende tabell:

Lagringsplass (lagringskapasitet) på webhotell
Størrelse på webhotell Antall bilder
3 000 MB (3GB) 40 000 bilder(!)
10 000 MB (10GB) 133 350 bilder(!)
25 000 MB (25GB) 333 350 bilder(!)

Det er med andre ord svært liten fare for å gå tom for plass, dersom du bestiller et webhotell fra One.com

Hvor lang tid tar det fra du registrerer webhotell og domene, før du har det tilgjengelig? Som regel tar det kun 1 eller 2 timer før du har tilgang til webhotellet ditt og kan begynne og bruke det.

Det er ganske enkelt å registrere, for du blir tatt fra A til Å gjennom registreringsprosessen. Når du er ferdig har du registrert domene og kjøpt webhotell, og er klar for å lage hjemmeside.

Klikk her for å gå til One