Antall treff på hjemmesiden og treff pr artikkel inni ?

lindholmas
lindholmass bilde
Avlogget
Ble med: 19.02.2016

Hei

Er helt datagrønn men har klart å få opp en sånn någenlunde side.

Hva gjør jeg for å få registrert antall tre pr enhet ?

Er dette enkelt og/eller finnes det en video for dette ?

Mvh

Arild

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Antall treff på hjemmesiden og treff pr artikkel inni ?

Hei,

Jeg vil anbefale deg å installere Google Analytics. Det er gratis og eeekstremt detaljert. Det finnes flerfoldige videoer på Youtube som forklarer deg hvordan du kan bruke Google Analytics til alt mulig rart, for det er en veldig kraftig analysepakke.

For å få den inn i Drupal eller WordPress, så kan du bruke moduler.

Hvordan få Google Analytics på hjemmesiden

  1. For å få Google Analytics, så må du først registrere en konto hos Google. Bare søk på Google Analytics og følg anvisningene, og du trenger ikke velge alternativene som koster penger.
  2. Etter det så installerer du modul eller plugin og legger inn ID'en du får fra Analytics. Etter dette vil Google begynne å samle statistikk for deg. Søk på f.eks. Google Analytics Drupal, eller Google Analytics WordPress.

Når du vil se på statistikken, så går du bare inn hos Google Analytics, så får du se detaljert statistikk over alt mulig. Hvor mange som kommer inn på siden din, hvor de kommer fra, hvor mange som kommer tilbake, hvor lenge de er på siden din, hvordan de beveger seg rundt på siden din, aldersgrupper, interesseområder og you name it. Det er veldig fascinerende, og alt er selvfølgelig helt anonymisert, så du vet ikke hvem som er på siden din sånn direkte, men du ser hvilken demografi som er der.

Du kan til og med se i realtid. Da får du opp et kart hvor folk er fra, og så ser du hvordan de beveger seg rundt på nettstedet ditt.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.