Bildeopplasting for brukere på Hjemmeside

Ingen svar
Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

Registrerte brukere har nå anledning til å laste opp bilder i forumet på Hjemmeside. Det kan feks være nyttig å laste opp bilde, dersom man lurer på noe spesielt eller vil vise frem noe visuelt.

Hvis du ikke er medlem på Hjemmeside, kan du bli det helt gratis ved å registrere deg (link finner du øverst i venstre hjørne på denne siden).

Slik laster du opp bilder

Klikk først på bildeikonet i WYSIWYG-editoren. Du får da opp boksen for bildeegenskaper:

Bildeegenskaper

I feltet for URL kan du enten skrive adressen til et bilde som allerede er på nettet, eller laste opp et på webserveren til Hjemmeside.org.

I feltet for alternativ tekst kan du forøvrig skrive inn hva bildet er, slik at folk som ikke har mulighet for å se bilder får vite hva illustrasjonen dreier seg om. Videre kan man justere og sette marger om man vil det.

Hvis du vil laste opp bildet, klikker du imidlertid på "Bla gjennom server". Du får da opp et nytt vindu. Øverst i dette vinduet er det en link hvor det står "Last opp", klikk på denne. Du vil da se dette:

Bildeopplasting

Klikk på "Bla gjennom" for å åpne og finne frem bildefiler på din PC og klikk på knappen "last opp" når du har funnet bildet.

Du vil da få opp bildet i visningsfeltet i det store nye vinduet, og kan hefra velge bildet. Du sendes da tilbake til boksen for bildeegenskaper som vist i bilde 1.

Herfra kan du sette ønskede innstillinger (alternativ tekst er viktig), for så å klikke OK. Bildet ditt er nå implementert i forumtråden.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.