Bluehost på domenet

Gunn
Gunns bilde
Avlogget
Ble med: 07.11.2013

Hei   - Jeg har nå etablert webhotell på Bluehost, fått e-postene til å fungere. Jeg har også fått kontakt med webhotellet på File Zilla, men nå er det bluehostside som er på domenet: Finnsnesbillakkering.no. Opprettet også en egen katalog og lastet filene fra Wordpress i den, skrev finnsnesbillakkering.no/finnsnes og da kommer det ikke frem wordpress sin logg inn side. Hva gjør jeg videre?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Bluehost på domenet

Hei,

Hva heter katalogen du har laget, og har du laget den i "public_html" i Bluehost?

Når du logger på med FileZilla, så får du opp en rekke kataloger. Det er "public_html"-katalogen som er webroten din, dvs at alt du legger i den er tilgjengelig fra domenet, alt utenfor denne er ikke det.

Med andre ord kan du f.eks. opprette en katalog som heter "blogg" i "public_html", så legge noen filer i katalogen "blogg". Disse filene vil da være tilgjengelig fra Finnsnesbillakkering.no/blogg/

Var dette forståelig?

Gunn
Gunns bilde
Avlogget
Ble med: 07.11.2013
Bluehost på domenet

Hei, og takk for svar smil  Jeg har laget en mappe som heter finnsnes, men den ligger ikke i "public_html". Der ligger det 2 mapper fra før, er det disse som gjør at det kommer frem Bluehost på domenet vårt? Kan jeg evnt slette de? Jeg ønsker jo ikke at man må skrive: finnsnesbillakkering/blogg (feks) for å komme til nettsiden vår, kun finnsnesbillakkering.no. Jeg skal prøve å overføre wordpress i public-filen og se hva som skjer. Så sletter jeg finnsnes filen. Tusen takk for svar smil P.S hvorfor fungerer ikke enterknappen inne her? Gunn

Gunn
Gunns bilde
Avlogget
Ble med: 07.11.2013
Bluehost på domenet

Hei - nå har jeg prøvd å overføre alle filene i public-html, men det skjer ikke noe. Laget en bloggmappe i public mappen og overførte alle filene fra wordpress, men når du skriver finnsnesbillakkering.no/blogg så kommer det feilmelding.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.