Ta i bruk Drupal

SHEL
SHELs bilde
Avlogget
Ble med: 15.12.2013

Hei igjen!

Jeg har nå fulgt hjemeside.org sine videoer vedr. nedlasing av FileZill og Drupal. Har fulgt alle råd uten å feile i videoen "Informasjon, nedlasting og insallasjon av hjemeside med Drupal het fram til å være klar for å installere Drupal. Når jeg så legger inn domenenavnet mitt i nettleseren, kommer jeg ikke inn på siden for å innstallere Drupal, men på en side som er knytte til Bluehost. Hva har jeg gjort feil?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Ta i bruk Drupal

Når du kobler deg til webhotellet med FTP så har du en katelog som heter "public_html", det er i denne katalogen du skal legge filene til Drupal, har du gjort det?

Den eneste index-filen som skal ligge i public_html-katalogen er index.php, dette er "hovedfilen" til Drupal. Hvis du har en index.htm eller index.html fil i tillegg, så kan den gå foran i prioritet, slik at det er den og ikke drupal sin index.php som vises når du går inn på domenet.

Jeg anbefaler følgende:

  1. Logg inn på FTP
  2. Gå inn i public_html
  3. Slett eventuelt alle tre filene "index.html", "index.htm" og "index.php"
  4. Slett .htaccess
  5. Last opp .htaccess og index.php fra Drupal-nedlastingen din.

Da er du sikker på at det ikke ligger noen filer i webroten din som er prioritert før Drupal-filene. Både .htaccess og index.php ligger i hovedkatalogen til Drupal, med hovedkatalogen mener jeg den katalogen du pakket opp og overførte filer fra.

Grunnen til at du også skal slette .htaccess, er i tilfellet den filen som ligger der nå, allerede lå der da du lastet opp Drupal-filene, og at den ikke ble overskrevet.

Følg punkt 1-5 og gå inn på domenet ditt for å se om installasjonsveilederen starter.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.