Drupal - Testside

kltennebo
kltennebos bilde
Avlogget
Ble med: 08.08.2012

Hei,

Ifm at firmaet jeg jobber i (arkitektkontor) ønsker ny hjemmeside, har jeg i oppgave å undersøke mulighetene for å lage dette selv. Utgangspunktet er at vi ønsker en hjemmeside som er lett å vedlikeholde, og som gjør det mulig å legge ut korte nyheter og oppdateringer på førstesiden. Litt "bloggaktig", men ikke med veldig hyppige oppdateringer. Vel så viktig er det å presentere en prosjektportefølge på førstesiden.

Jeg tenkte lenge at det var fornuftig å bruke Wordpress, men etter litt testing (syns bla  at det er vanskelig å få det designet vi ønsker), samt å ha lest en del på disse sidene, ser jeg at det kan være vel så formålstjenelig å benytte Drupal.

Dette er da upløyd mark for min del, og det vil nok kreve en del prøving og feiling før endelig side kan publiseres. Vi har i dag en side som ligger ute, og som vi ønsker skal eksistere frem til ny side lanseres. Spørsmålet mitt er derfor om det er mulig å lage en "testside" i Drupal, samtidig som eksisterende side er tilgjengelig på web? Er det mulig å lage en slik test lokalt?

På forhånd takksmil

Kjetil

kltennebo
kltennebos bilde
Avlogget
Ble med: 08.08.2012
Drupal - Testside

Legger til orientering ved foreløpig skisse til layout/ design. Tar gjerne imot vurdering av om Drupal er det best egnede verktøyet til å lage en slik side.

På forhånd takksmil

Kjetil

VedleggStørrelse
pv_testlayout_copy.jpg 220.98 KB

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.