Drupalthemes og funksjonalitet

renemeik
renemeiks bilde
Avlogget
Ble med: 21.02.2013

Hei. Jeg skal lage en nettside og lurte på å bruke Drupal til å gjøre dette. Jeg har tidligere brukt WordPress til å lage siden Mat og Drikke, men kunne nå tenkt meg å prøve noe annet. I den forbindelse lurer jeg på om noen har noen bra sider hvor jeg kan kjøpe premium themes? Jeg finner ikke så mange Drupal themes på Themeforest som WordPress themes.

Jeg lurer også på om man kan legge til funksjonalitet på en enkelmåte i ferdige Drupal themes. Dette er ikke så lett i WeodPress themes, så hadde håpet at det kanskje kunne la seg gjøre på en enkel og grei måte i Drupal? Altså uten å kunne noe særlig programmering.

René Munthe Eik

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010
Drupalthemes og funksjonalitet

Hei.

Flott siden du har der smil

Når det gjelder utsendemaler for Drupal så må du nesten bare bruke Google å søke litt rundt omkring, her er det litt vanskelig å foreslå noe eksakt siden du har utalje muligheter og dette i alle hovedsak kommer ann på smak.

Funkjsonalitet så er jeg ikke helt sikker på hva du mener med enkelt, for i begge systemene så skal det i utgangspunktet bare være å last opp noen filer til den riktige plassen på nettsiden for så å aktivere disse på admin siden. Dette kommer jo litt ann på funksjonaliteten du ønsker og da.... noen moduler/plugins vet jeg du må endre litt i koden for å få dem til å virke....

Eller så kan du jo så sevar i den andre tråden din, http://hjemmeside.org/forum/anbefalt-drupal-versjon.

 

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.