Erfaringer: Hvor kjøpte du webhotell og domene?

Grusom
Grusoms bilde
Avlogget
Ble med: 16.07.2009

Jeg kjøpte både domene og webhotell fra One etter å ha lest denne omtalen om webhosting og er så langt fornøyd.

Det er midt på natten akkurat nå, og jeg fikk noen problemer for en times tid siden. Da brukte jeg chatfunksjonen deres og fikk hjelp umiddelbart! Det kaller jeg god service, og til denne latterlige prisen! Fatter ikke at de tjener penger på det engang, jeg. Men for all del, det gjør ikke meg noe! :D

Astrid
Astrids bilde
Avlogget
Ble med: 16.07.2009
Bra hostingleverandør

Brukte dem jeg også, og er så langt fornøyd. Hadde ingen problemer, og synes anvisningene jeg fikk under og etter registreringsprosessen var kjempeenkle og brukervennlige å følge. Er det noe sak da a? :) Tok cirka 1 time fra jeg bestilte til alt var i orden.

Har aldri brukt FTP før, men fulgte videoguiden under verktøy, og det gikk også veldig bra. Overførte bare et bilde for å prøve da, så mulig det blir verre etterhvert?

Planen min er å starte en bitte-liten nettbutikk, hvor jeg skal selge ting jeg lager (på hobbybasis).

Viggo
Viggos bilde
Avlogget
Ble med: 16.10.2009
webhotell

vurderte både one og bluehost. gikk for blue. trengte whoisguard for å skjule hvem som eide den web siden jeg skal lage nå (ikke noe ulovlig, men mye av det som kommer på den koster endel penger og vil ikke at folk skal vite hvor ting befinner seg.. haha). etter å ha lest de varme anbefalingene om webhotell på sia her så tok jeg det.

har brukt det litt allerede og er veldig fornøyd så langt. syntes det er enkelt å jobbe i kontrollpanelet de bruker og sidene laster veldig fort.

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Har brukt mange webhotell

Jeg har prøvd mange forskjellige webhoteller: cliche, domeneshop, one og bluehost, bare for å nevne noen. For de som har sett videoene her på siten, så ser dere ved et par anledninger at jeg bruker one. Dog synes jeg Bluehost er mye bedre. Mest pga funksjonaliteten, og alle mulighetene man har på webhotellene de selger. Men dette er det ingen grunn til å skrive her, jeg har nevnt det i flere artikler på siten allerede.

Tim
Tims bilde
Avlogget
Ble med: 15.01.2010
Hei ProISP har jeg og

Hei

ProISP har jeg og bekjennte av meg veldig gode erfaringer med.

- God support

- Billig

- Stabile servere

Virkelig noe og anbefale! :)

 Tim @ Gambinomafia

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.