Erfaringer med LunarPages?

Sting
Stings bilde
Avlogget
Ble med: 11.01.2010

Hei!

Jeg har hørt at LunarPages skal være et OK webhotell. Er det noen her som har erfaringer med denne tilbyderen? Jeg er klar over at Mr Hjemmeside her anbefaler Bluehost - noen som har noen tanker om hvordan disse kommer ut hvis man sammenligner dem?

På forhånd takk!

Hjemmeside: www.arleeproductions.org

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010
Erfaringer med LunarPages?

Hei.

Jeg har ingen erfaring med denne tilbyderen, jeg for min del anbefaler alltid ProISP. Dem bruker jeg selv og er meget godt fornøyd med dem. De fleste vil klare seg med det billigste alternativet hos dem som ligger på ca 10 kr. mnd.

Skal du sammenligne dem så er det først og fremst viktig at du setter deg ned og ser på dine behov for din nettside, og dine ønsker i fremtiden for nettstedet. Det som da er viktig er å se på hva du trenger i dag og hva du kan komme til å trenge om 1-2 år.

En anne ting du bør se på er tilbyr disse som standard windows eller linux servere, og hva skal dem ha ekstra for en server av ditt ønske. Jeg mener linux servere er den beste løsningen da du slipper en del problemer som kan oppstå på windows servere som f.eks. dette med store og små bokstaver i en nettadresse.

Håper dette hjelper deg litt på vei smil

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.