Hva finner du her og hvordan lage en guide?

Ingen svar
Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

Målet med dette foraet er tredelt. For det første ønskes det å holde en rød tråd og en sammenheng i de hovedguidene som er tilgjengelige fra navigasjonsmenyen i toppen av nettstedet. For det andre er det ikke bestandig at en guide er så veldig omfattende, og da er det greit å ikke være så uhyre flid med den. For det tredje har ikke medlemmer så langt hatt muligheten til å poste egne guider, dersom de har ønsket det.

Oversikt over hovedguider på Hjemmeside

Hvis du er ny, så lurer du kanskje på hva jeg med hovedguidene? Vel, her på Hjemmeside.org finnes det en rekke videoguider, disse finner man i de øverste fanene, og herfra kan man navigere til følgende guider:

Disse guidene har en rød tråd, slik at du kan gjennomgå dem for å få god kunnskap og kompetanse om det emnet du ønsker å lære mer om.

Guidene i guideforaet

Guidene som er postet i foraet guider er mer enkeltstående. Dette er guider som ikke nødvendigvis har så stor sammenheng med de øvrige guidene. Det kan f.eks. være at jeg har funnet ut noe artig som jeg ønsker å dele, eller at guiden er så lite omfattende at den ikke fortjener en plass blant hovedguidene.

Vil du dele en guide?

Det kan også hende at du har funnet noe interessant som du ønsker å dele med oss andre, og da er dette plassen.

Du kan for eksempel skrive en guide, enten med eller uten video, og det er selvfølgelig ingenting i veien for at du poster en video som noen andre har laget. Hele poenget er at foraet skal være en plass hvor vi kan dele kunnskaper og hjelpe hverandre. :)

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.