må man ha webhotel?

vnettum
vnettums bilde
Avlogget
Ble med: 28.11.2013

Heisann! Jeg prøver å skjønne meg på dette greiene her, men forstår egentlig null komma niks!
Jeg har prøvd å skaffe det såkalte webhotellet, men jeg får bare beskjed om at jeg skriver inn feil hele tiden, enten om det er feil land, koder, visa, ja alt sammen, og det er feil annenhvergang selv om jeg sjekker nøyet gjennom HVER gang jeg går innpå der, så nå gir jeg opp, er jo helt utrolig at dette liksom skal være sååå enkelt når ingenting fungerer. Har prøvd både Bluehost og Hostgator men disse fungerer da altså ikke.
Så hvis du finner ut om det er noe annet jeg kan gjøre så si gjerne ifra!

Ellers så lurer jeg på hvorfor man må ha Webhotell og et eget domene? Kan jeg ikke lage en hjemmeside uten dette? Og tips uten?

Jeg har et krav, og det er å kunne lage en hjemmeside med flere bloggmuligheter. Altså at jeg kan kalle en side Foto for eks. og der kan jeg poste innlegg med bilder jeg har tatt som i en helt vanlig blogg. men jeg skal også ha en side som heter for eks baking, hverdag, interiør eller noe lignende, og på disse også vil jeg ha den funksjonen at jeg kan poste innlegg. På vanlige blogger eller sider kan jeg ha en blogg, også kan jeg ha mange sider. Men på disse sidene har jeg bare et ark å gå på, jeg kan ikke hele tiden poste nye innlegg om du forstår? Jeg må bruke det samme arket når jeg redigerer, og det er noe jeg ikke vil ha på disse jeg vil ha.

Tips og hjelp tas i mot med stooor takk smil

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
må man ha webhotel?

Hei, smil

Om betalingsproblematikk på internett

Dette er merkelig, for jeg har handlet webhotell helt uten problemer hos både Bluehost og Hostgator uten problemer, og vet mange av forummedlemmene har gjort det samme. Synd at det ikke er like enkelt for deg.

Hvis du får feil mtp VISA, har du forsøkt å betale med Paypal? (Paypal er en gratis og bra betalingstjeneste, har selv brukt den i over 10 år). Det som er kjekt med Paypal, er at man ikke trenger å gi bort kortnummeret sitt til mange forskjellige aktører. Man har kortnummeret trygt lagret hos Paypal, og når man betaler for noe hos andre, så betaler man gjennom PP. PP trekker pengene fra kortet og betaler salgsstedet.

Husk også at det er litt forskjellig format på datoer i USA og Norge, og unngå ÆØÅ i skjemaer for adresse o.l. bruk "ae" for æ, "o" for ø og "aa" for å.

Må man ha webhotell

Har skrevet mye om dette på nettstedet, både i forumet, faq'en og ellers. Anbefaler deg å søke litt, men et veldig kort sammendrag er:

Man trenger webhotell om man vil ha mest mulig kontroll over nettstedet sitt. Kontrollen gjelder design, innhold, funksjonalitet, eierskap osv.

Hvis du bare er ute etter en enkel blogg hvor du kan poste litt bilder og slikt, uten at du vil sette deg litt inn i ting, så kan du f.eks. bruke wordpress.com, blogspot.com, blogg.no, el.l. Hvis du går for en slik løsning, så anbefaler jeg alltid å velge en av de store aktørene (hvilket de tre jeg nevner er), fordi man da slipper å blogge hos en døgnflue som plutselig forsvinner, så sitter man der uten både blogg og glede glis

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.