Hjemmeside for utleie av feriebolig

ke-we@online.no
ke-we@online.nos bilde
Avlogget
Ble med: 23.01.2014

Hva skal jeg bruke for å lage en hjemmeside til feriebolig? Mye store bilder som skal vises frem alla Finn.no. Særlig viktig vil være et kalendersystem som viser når boligen er ledig. 

Mulig også en betalingsløsning blir aktuelt, men det blir vel av det enklere slaget...

Jeg tenker å lage det på Mac.

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Hjemmeside for utleie av feriebolig

Hvis du skal gjøre det jeg tror du skal, så kan jeg fortelle at jeg vurderte å opprette et liknende prosjekt for en stund siden. Regner med at du skal tilby annonsering for folk som vil leie ut feriebolig, eller deler av eller hele boligen på attraktive plasser i ferier?

I såfall;

Drupal med modulene CCK, Filefield, Views, Date API, Calendar, ImageCache og Panels. Det kan også være andre moduler som er nyttige for et slikt prosjekt, men de ovenfor tilbyr all funksjonalitet som skal til for et slikt prosjekt. Vil også foreslå at du legger til rette for at man kan taste inn URL'en til en visningsvideo på Youtube eller liknende med Video Embed Field.

Hvis du er fersk på dette, så har du mye å sette deg inn i, men har du pågangsmotet og utholdenheten, så vil du klare det. smil

Når det gjelder betalingsløsning, så kan det organiseres når det blir aktuelt. Regner med at du vil tilby gratis annonsering i startfasen for å få opp antall annonser så det er noe grunnlag for eventuell trafikk til siten. Fortumo tilbyr kjapp SMS-betaling, men er dyre, mens Paypal tar kort m.v., men har lavere transaksjonsgebyrer.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.