Hvorfor deltar dere ikke i hjemmesideforumet?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

Hei!

Jeg lurer skikkelig på hvorfor folk som kommer på siten ikke deltar i forumet. Uten å gi meg selv for mange komplimenter for videoene, så må jeg spørre: Får dere svar på det dere lurer på rundt hjemmesidesnekring i videoene og artiklene her?

Synes det er merkeelig at tross greit med trafikk, så uteblir spørsmål? Nå trenger du selvsagt ikke å spørre for å være høflig, hehe. :)

Kan dere ikke komme med noen ærlige tilbakemeldinger på hvorfor dere ikke skriver her da. Hilsen needy, lol.

Dingle
Dingles bilde
Avlogget
Ble med: 19.11.2009
Jeg kommer til å delta

Jeg er ny her og kommer til å delta. Har laget hjemmeside for mange kjente før, men dette med CMS er nytt for meg. Skal prøve å lære meg noe og spørre litt om hjelp underveis. Har allerede ett spørsmål og det skal jeg stille i et annet forum nå :) 

Jorvum
Jorvums bilde
Avlogget
Ble med: 06.04.2010
Hvorfor deltar dere ikke i hjemmesideforumet?

Jeg har ikke deltatt på forumet fordi jeg ikke har kommet i gang med å lage hjemmeside. Drømmen er der, men jeg har ikke prioritert det, verken økonomisk eller tidmessig. Jeg så at det var litt over 6 år siden jeg registrerte meg her nå, og jeg håper dere fortsatt finnes når jeg endelig kommer igang en gang i framtiden!

Vimse
Vimses bilde
Avlogget
Ble med: 06.08.2011
Hvorfor deltar dere ikke i hjemmesideforumet?

Hei.

Først, la meg bare si at videoene dine og alt det andre her inne er helt konge. Finner mye nyttig informasjon her og har også deltatt litt på enkelte forum er inne. Har også et spørsmål nå som jeg skal poste i et annet forum her

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.