jQuery problemer, script feil?

Konka
Konkas bilde
Avlogget
Ble med: 09.08.2012

 

Jeg bruker wordpress, har installert templaten Sliding Door, og satt inn Wall/grid gallery plugin. I en post på siden har jeg satt inn et galleri. Bildene er der, ved klikk kommer ett opp, men ikke flere. Her skulle det være en sliderfunksjon som ikke virker. Jeg kan heller ikke klikke meg fra bilde til bilde. 

Ved kontakt med plugin produsent svarer de at det ofte er et jQuery script problem, og at det sitter i header.php. Hva skal man gjøre når man ikke forstår noe av dette. Har sjekket igjen og igjen for om mulig å løse dette selv. Greier det ikke. Min hjemmeside: http://www.hundpatur.no

Finnes det noen som er villig til å løse dette problemet for meg?

Under vises svar jeg får fra codecanyon som lager denne pluginen.

Hi, 

Usually this is located in header.php also please check WordPress Codex for more info on jQuery conflict.

 

1.     Why doesn't the gallery show in my website?

1.     If the gallery doesn't show it might be because there is a problem with the JavaScript in your website. If you can't identify the problem contact me with a link. I will identify the problem for you, but I will not fix the problems that aren't caused by this plugin.

2.     Another reason might be that you load more than one jQuery file into your theme. The proper way to load jQuery into your theme or plugin is:

if (!wp_script_is('jquery', 'queue'blunk){

     wp_enqueue_script('jquery'blunk;

}

Konka

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010
jQuery problemer, script feil?

Hei

Har du fikset dette problemet nå? Gikk inn på siden du linker til å jeg får opp alle bildene med linker til ny side. Klikker jeg på et av bildene kommer jeg til den aktuelle siden som bildet linker til, på lik linje som menyen du har under bildene.

Alle bildene vises hos meg, så om det ikke gjør det hso deg så kan det være at du må slette historikken du har i din nettleser....

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.