lage et webside for organisasjon

mohalhajsaleh
mohalhajsalehs bilde
Avlogget
Ble med: 14.07.2012

Vi har stiftet en organisasjon i Norge. Den er registert. organisasjonen heter Hjelp- Igatha har som formål:

Foreningen HJELP-IGATHAs ideologiske overbygning er å jobbe for demokrati i tråd med FNs verdenserklæring om menneskerettigheter. Foreningen HJELP-IGATHA er en nonprofitt-organisasjon.

Foreningen vil ha som hovedmål å bidra til å spille en rolle i opparbeidelsen av et demokratisk samfunn i Syria, et samfunn som skal være basert på frie valg  og demokratisk tenkesett i tråd med internasjonale forpliktelser og menneskerettigheter..

På stiftelsestidspunktet er den beste måten å hjelpe Syria å bidra med mat, medisiner og bosteder for de to millioner internt fordrevne flyktningene i landet.

En viktig forutsetning for denne bistanden er at den distribueres etter behov og ikke etter religiøs eller politisk overbevisning.

Foreningen vil på sikt, når basisbehovene for landets innbyggere er dekket, jobbe for å bygge opp demokratiske institusjoner i landet som kan bidra til å skape stabilitet i hele Midtøsten-regionen.

På lengre sikt har foreningen som mål å arbeide i et mer regionalt perspektiv for demokratibygging i Midtøsten, men også i resten av verden.

Foreningen har sin base i Norge, men vil på sikt også jobbe for et engasjement i andre europeiske land i tråd med foreningens formål.

Et viktig bidrag for å skape forståelse og støtte for en demokratisk oppbygging av Syria vil være å arrangere festivaler, konserter og andre kulturarrangement. Et slikt arbeid vil øke den kulturelle forståelsen mennesker i mellom, men også kunne gi inntekter til et hardt prøvet folk.

Foreningen skal kunne samarbeide med andre organisasjoner og enkeltpersoner.

sprsmålet er hva er steg jeg må hvordan hva er best verktøy og hva er første skritt?

Vennlig H

Moh. Alhaj Saleh

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
lage et webside for organisasjon

Hei og velkommen,

Første skritt bør være å se på videoene som handler om publiseringsverktøyet Drupal. Det blir bare overflødig at jeg greier ut om ting du vil finne i de videoene, så jeg ønsker deg god titting, og håper du lager nye tråder i forumet dersom det er noe som er uklart smil

God sommer!

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.