Omgjøring av "embed"-koder

torbjornhb
torbjornhbs bilde
Avlogget
Ble med: 21.03.2012

Hei.

Jeg har et problem med integreringen av embed-koder på hjemmesiden min. TIdligere har jeg limt inn koden i tekstfeltet i noden, og dette har fungert problemfritt, men etter å ha kjørt en oppdaterig på Drupal (programmet jeg bruker for¨å lage hjemmesiden), så fungerer ikke dette lenger. Jeg har lagt til det formatet som brukes, "iframe", så jeg forstår ikke hva jeg gjør galt.

 

Noe gode tips? smil

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Omgjøring av "embed"-koder

Har du funnet ut av dette nå, eller?

Hvis det bare er deg som lager noder, så er det jo helt greit å tillate alle HTML-tagger. Det er jo ikke fare for at du legger inn ondsinnet kode for å ødelegge din egen webside, regner jeg med. Sett over innholdsformatet til Full-HTML og se om det fører frem.

Alternativt: Du har kanskje installert en WYSIWYG-editor og har problem med å legge inn koden der? I såfall finnes det en modul som heter Video Filter og kan brukes for å legge inn direktelinker til Youtube. Jeg bruker denne her på Hjemmeside.org, og den er helt suveren. Du ser videoknappen i CKeditor.

torbjornhb
torbjornhbs bilde
Avlogget
Ble med: 21.03.2012
Omgjøring av "embed"-koder

Hei.

Takk for svar, og beklager sein tilbakemelding. Jeg har faktisk brukt den modulen, men det virker fremdele ikke. Kan det være noen instillinger som jeg har rotet med?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Omgjøring av "embed"-koder

Ja, det kan nesten virke slik [som om det er noen gale innstillinger]. Hva er det som skjer når du legger inn en video da? Kommer det noe tekst/koder i det heletatt.

Jeg har en mistanke om at videofilteret ikke er aktivert under inndataformater. Kan ikke du sjekke dette, slik:

  • Administrer
  • Inndataformater
  • Konfigurer på det inndataformatet du skal bruke til å legge inn videoer
  • Sjekke at "Video filter" i listen over Filtre er krysset av og aktivert

Hvis ikke Video Filter er aktivert, så aktiver det og prøv å legge inn en video etterpå.

Kom tilbake og si fra om det funket eller ikke, er du grei! Da kan andre med samme problem se at dette løste problemet. smil

torbjornhb
torbjornhbs bilde
Avlogget
Ble med: 21.03.2012
Omgjøring av "embed"-koder

Merkelig altså...

Jeg har krysset av på Video Filter, men det virker fremdeles ikke. Det er hele koden som kommer opp, iframe osv...

Jeg har også sjekket at iframe er registrert som tillatt html-tag.

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Omgjøring av "embed"-koder

Ok, ja, dette var pussig.

Prøv å kjøre video filter helt til slutt.

Gå inn i inndataformatet, slik som i stad. Velg organiser øverst, og la video filter kjøre etter alle de andre filterne.

Funker det?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Omgjøring av "embed"-koder

Det heter sorter filtere, ikke organiser.

torbjornhb
torbjornhbs bilde
Avlogget
Ble med: 21.03.2012
Omgjøring av "embed"-koder

Beklager seint svar igjen, ble pluselig uten pc et par dager. Jeg har stt på instillingene, og de ser riktige ut. Det som skjer når jeg legger inn embed-koden er at hele embed-teksten vises, også må jeg trykke på lenken for videoen som skal vises...

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.