Ønske om guide for å lage forum i drupal 6

Ingen svar
haakondaniel
haakondaniels bilde
Avlogget
Ble med: 07.07.2012

God kveld!

Kan jo først og fremst begynne med å si at jeg er evig takknemlig for denne siden du har her! smil

Jeg driver mye med IT i min daglige jobb, men det er mer på hardware-fronten med oppsett av servere med mye Linux-kjerne. Nå om dagen har jeg fattet en voksende interesse for å lære meg mer om litt andre ting enn å bare bygge servere og slikt. Kom tilfeldigvis over denne siden en sen natt med nettrangling og fant sporens straks ut av at jeg ville friske litt opp i gamle kunnskaper om HTML, CSS , PHP og Java. Nå er jeg i full gang med å leke meg i drupal 6 som jeg synes er utrolig genialt med tanke på fleksibiliteten med moduler. På mange måter har man mye av den samme friheten som man har med Linux som jeg er ofte borti på jobb. Jeg har gått igjennom alt du har av videoer her på siden din og må si jeg har lært fryktelig mye nytt innenfor et litt annet område av det jeg egentlig driver med.

Så, over til det jeg egentlig skulle ta opp da, lett for å spore av når man første begynner å åpne kjeften geipe
Jeg holder på med å planlegge et forum på denne siden jeg sitter å leker meg med om nettene. Det jeg egentlig er på utkikk etter en guide til hvordan man lager til noe slikt, og hvordan man da eventuelt kan skreddersy sitt eget forum med eget design og alt det som seg hør og bør må være med i et forum. Jeg har vært litt borti PHPBB tidligere og liker det veldig godt, kan ingenting om drupal har noe lignende i form av moduler, eller om man heller bør satse på en helt annen løsning som kan integreres i drupal 6. Med andre ord åpen for alle slags tips!

Jeg regner vel med at det der fort kan bli en litt lang og kanskje komplisert guide du ikke bare slenger sammen på måfå en fredagskveld, så jeg er helt og holdent klar over at jeg spør om kanskje kan være litt kravstort geipe

Og nok en gang, tusen takk for en flott side med farlig gode videoguider og super hjelp på alle mulige måter!
Du anskaffet meg plutselig en ny hobby blunk

 

(Håper jeg har postet denne i riktig forum)

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.