OnTheGreen.no

OnTheGreen.no
OnTheGreen.nos bilde
Avlogget
Ble med: 07.08.2012

Ønsker konstruktive tilbakemeldinger på design og funksjonalitet på www.onthegreen.no, gjerne også hvordan kategoriene er delt opp. F.eks golfsett

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Tilbakemelding på nettstedet ditt

Linken din virket mistenkelig mye som spam, men hvis ikke det var det, så gjør det sikkert ikke noe at den er fjernet. Beklager hvis dette ikke var tilfellet, men for å holde Hjemmeside.org noen lunde fritt for spam, så må jeg nødt til å se med argusøyne på nyregistrerte som plasserer linker – spesielt til komersielle nettsteder som ditt. Jeg vil nødig oppmuntre til at spammerer innsats belønnes.

Tilbakemelding på nettbutikken din

For å ta forespørselen din, så er en rask liste med punkter her.

  1. Siden heter onthegreen, men er knall blå? Rimer dette?
  2. Gjør siden mer «golfvennlig», få folk som kommer på den til å få lyst til å spille golf
  3. Du har ikke omskrevet URLene slik at de er søkemotorvennlige, gjør det
  4. Prøv å holde en konsistens mht font-valg, du har mange forskjellige fonter som ikke passer bra sammen. En type i logoen, en annen på login-knappene, ny igjen på menypunktene i toppmenyen og deretter andre i selve innholdet.
  5. Få litt mellomrom mellom de forskjellige betalingsalternativene – bruk heller ett bilde per betalingsalternativ. De kan med fordel plasseres i bunn av siden, det er normal praksis. Du vil jo rette fokuset mot produktene først og fremst.
  6. Er du en ny nettbutikk, men sikker på at du leverer godsakene, sjekk ut trustpilot.com. Det kan øke kredabiliteten din ovenfor nye kunder som er småredde for å prøve noe nytt.
  7. Fjern bullet-punktene i menyen hvor du har kjøpsvilkår o.l. og hvorfor har du «Mine ordre», når folk ikke er logget inn?
  8. Det er bra med sosiale bokmerkeikoner, men jeg synes du har gått over the top. Fokuser på de få som er mye anvendt, det gir større fokus til de mediene som er viktige og flere trykk på dem (Dette har jeg lært av egen erfaring – har plastret sider med ikoner jeg også). Ikke tenk på dine behov når du lager sider, tenk på brukerne/kundene dine sine behov. De er ikke ute etter 20-30 forskjellige bokmerkeikoner, de er ute etter golfutstyr.
  9. Du har kjøpsvilkår i to menyer, både punktliste og i toppen
  10. Ha gjerne noen bilder på om oss-siden. Det skaper et inntrykk av at du/dere er seriøse. Om du er alene, så legg ut et bilde hvor du gliser og ser tillitsvekkende ut smil

Ok, det var ti kjappe. Jeg håper ikke du tok deg nær av noe, og du har lov til å være uenig. Jeg synes du har et godt utgangspunkt, og ønsker deg lykke til.

Om det er noe du lurer på, så er det selvsagt bare å stille spørsmål. God sommer smil

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.