Oppgradering fra Drupal 6 til 7

Olee
Olees bilde
Avlogget
Ble med: 07.01.2012

Hei.

Er det på tide å oppgradere fra drupal 6 til drupal 7? forstår det slik at når drupal 8 kommer på banen så blir det ingen flere oppdateringer å få på drupal 6, stemmer det?

Når det gjelder oppgradering av drupal (ikke oppdatering) jeg kan vel ikke benytte meg av videoen "Lage hjemmeside med publiseringsverktøyet drupal" for å innstalere den nye verson av drupal? Hvor kan jeg eventuelt finne info for hvordan man gjør det.. Noen her som har gode tips?

Håper på svar.

 

Mvh Olee

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Oppgradering fra Drupal 6 til 7

Jeg skal lage nye videoer for Drupal 7 når det blir aktuelt, så du kan jo enten velge å legge deg ut på dette eventyret selv, eller vente til det kommer videoer her, hehe. Det finnes fortsatt mange websider som er basert på Drupal 5 der ute enda, og min mening er at hvis man har en webside som fungerer og er sikker, så er det ingen vits i å oppgradere den enda.

Jeg tror det er mer usikkert å bruke det som er nytt og fullt av sikkerhetshull, enn å benytte det som er brukt av mange og utviklet over lang tid. Drupal 7 begynner jo å bli "gammelt" nå, så det er trygt å bruke det. Ser ann når det kan være greit å lage nye videoer for Drupal 7, men foreløpig synes jeg det er helt greit å benytte seg av 6.

Det blir nok ingen oppdateringer av selve kjernen til Drupal 6 (med mindre det er viktige sikkerhetshull som må tettes. Dette vil bli gjort, siden det vil eksistere mange tusen sider der ute med D6). Effektivitetsoppdateringer vil det nok ikke bli lagt ressurser i, men dette er ikke nødvendig for relativt små siter heller. Modulutviklingen vil nok også begynne å halte.

Oppgradering til D7 er det ikke noen video på her.

Kort sagt: Det kommer D7-videoer når tiden er moden. blunk

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.