Overstyre Drupal theme med HTML/CSS

June
Junes bilde
Avlogget
Ble med: 08.03.2011

Hei! Jeg vil lage en unik webside og lurer om jeg kan innstallere Drupal og så style et valgt theme sånn at det er ulikt alle andre themes. Har man fullkontroll over hjemmesiden i Drupal sånn at man kan bruke det profesjonelt for å style og designe hjemmesider for kunder?

June Elise Marlén
www.juneelisemarlen.no

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010
Drupal theme med HTML/CSS

 Svaret er vel enkelt og greit ja, slik jeg skjønner det.

Her er noen linker til hvordan du kan gjøre det:

http://drupal.org/documentation/theme

http://drupal.org/node/136502

http://tips.webdesign10.com/how-to-make-a-drupal-theme

http://www.justdreamweaver.com/dreamweaver-drupal-tools.html

Den siste linken her er jeg litt usikker på om er noe til hjelp for deg... men dette er bare noen av dem jeg fant når jeg søkte på google 

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Zen basic theme for webutvikling

Hei,

Svaret er som Mr Goran over meg sier; ja. Themes i Drupal er delvis drevet av PHP og delvis av CSS. I PHP-delen angis hvor elementer skal plasseres og liknende. Du trenger ikke dyptgående kunnskaper i PHP for å bestemme plassering av elementer (divisjoner, overskrifter, ...), men ha en grunnleggende forståelse for HTML og CSS er en nødvendighet.

Det finnes en såkalt pakke som heter Zen Theme. Denne er basic og veldig godt kommentert. Jeg anbefaler deg at du lærer deg flyten i utviklingsthemet, slik at du enklere kan legge til, endre og justere på ting, slik at de blir som du ønsker.

På noen av mine websider har jeg brukt dette themet som utgangspunkt, og det er utrolig nyttig å jobbe ut fra, fremfor å skulle bygge opp et eget theme helt fra bunnen av. Fordelen med Zen-themet er at du lett kommer inn i flyten etter en noe bratt læringskurve, og deretter kan la kreativiteten få utfolde seg mer. :)

June
Junes bilde
Avlogget
Ble med: 08.03.2011
 Tusen takk! Jeg trenger nok

 Tusen takk! Jeg trenger nok litt tid til å sette meg inn i dette, men en god start! Begynner så smått å forstå ting, og da er det gøy!! :-)

June Elise Marlén
www.juneelisemarlen.no

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.