SEO for Drupal CMS

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

En viktig del av å drive trafikk til hjemmesider og andre nettsteder er såkalt SEO. SEO er en forkortelse på Search Engine Optimization, oversatt til norsk; søkemotoroptimalisering.

For alle som bruker Drupal CMS for å utvikle nettsider kan jeg fortelle at det utvikles et kurs i søkemotoroptimalisering spesielt for Drupal. Når jeg er ferdig med disse SEO-guidene vil det komme et nytt videokurs som gir en mer generell tilnæring til SEO (f.eks. hvordan man søkemotoroptimaliserer innhold under skrivingen).

SEO tips for Drupal deles inn i videoguider, hvor hver tar for seg viktige temaer. Hver SEO-guide vil bli lagt her, slik at man kan følge med på hva som er nytt.

SEO av URL i Drupal

Det første SEO tipset til deg som bruker Drupal er hvordan man søkemotoroptimaliserer URLene. Ved å gjøre dette blir URLene mer brukervennlig, i tillegg til at nettstedet ditt har større sjanse for å komme høyt i søkeresultatene for det temaet den dreier seg om.

Pass på å kryddre URLer med viktige søkeord og søkefraser som du tror (eller vet) at folk som kan være interessert i det nettstedet ditt handler om søker på. Lang setning, tror det skulle vært komma en plass!

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
SEO av TITLE

SEO av title tags for innhold og kategorier

Den viktigste, mektigste og mest dominante taggen på enhver webside er title taggen. Dette er nemlig taggen som blir linken til websiden din i søkeresultater hos søkemotorene.

For å trekke mer trafikk til hjemmesiden er det derfor essensielt å ha en klar strategi for hvordan title taggene skal se ut, og ikke minst hva de skal inneholde.

I denne SEO-guiden får du tips om SEO av title tags i noder og taxonomy for Drupal CMS. Ta en titt på den, les de viktige rådene nedenfor videoen og sett igang med søkemotoroptimalisering av title taggene på ditt nettsted.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.