SEO Keyword Tool – Søkemotoroptimalisering

Ingen svar
Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

I denne guiden lærer du litt om å finne og bruke keywords, det vil si nøkkelord og fraser som du kan bruke for å søkemotoroptimalisere artikler og innhold på nettstedet ditt.

Kort sagt lærer du hvordan man finner relevante ord og fraser for det du vil ranke på, slik at du deretter kan bruke disse i title-tag, meta-description tag og eventuelt h1, h2 og ord og vendinger i artikkelen eller på nettstedet ditt. Det finnes en video lenger nede i tutorialen.

SEO tool for å optimalisere title tag og meta description

For et par år siden kodet jeg et keyword tool, og det er ganske mye brukt av folk fra alle verdenshjørner. Det verktøyet gjør, er å finne relevante nøkkelord og fraser for et søk du ønsker å ranke på. Keywords du finner kan igjen brukes for å optimalisere title tag og meta description, men selvsagt også andre ting.

Det må nevnes at mitt keyword tool var mer funksjonelt før Yahoo la ned siteexplorer og Google la ned Wonder Wheel, men det fungerer fortsatt til kjerneoppgaven som er å finne relevante nøkkelord på en effektiv måte.

Hvordan finne keywords med seobin keyword tool

Jeg har produsert en liten video som viser deg hvordan du bruker SEO verktøyet for å søkemotoroptimalisere title tag og meta description, men som nevnt innledningsvis kan det brukes på mange andre områder også. Mer om det lenger ned i artikkelen.

Klikk her for å gå til SEO keyword tool for å optimalisere title tags og så videre. (nytt vindu).

Hvordan bruke keywords for å søkemotoroptimalisere nettsted

Når du har funnet keywords og fraser du vil bruke, legger du disse inn i URL, overskrift, title tag, meta description, sprer dem rundt i teksten på nettstedet ditt og linker med ordene internt på websiden.

For de som ikke vet helt forstår hvordan man bør implementere dette på en god måte, oppfordres du til å opprette en egen tråd her i SEO-forumet for å spørre.

For de som koder webside selv

For de som koder selv brukes følgende tags; title, h1, h2, h3 osv, meta description, linker og avsnitt. Vurder også omskriving av URLer ved hjelp av Apaches mod rewrite og .htaccess for søkemotoroptimaliserte URLer.

For de som bruker Drupal CMS

De som bruker Drupal bør installere en del moduler for å få lagt inn title tags. Jeg har ikke dekket alle områder av SEO med Drupal enda, men mer kommer. Det mest essensielle er at du får på plass SEO av URLer i Drupal og SEO av title tags i noder og taxonomy terms (kategoriene).

Du kan med stor fordel sette deg inn i og installere modulen nodewords som behandler keywords og meta description på en elegant måte.

For de som bruker WordPress CMS

I WordPress er SEO-vennlige URLer nå innebygget i de siste versjonene, men for å legge inn meta description og title tags, anbefales en av de mest brukte innstikkene, nemlig All in one SEO Pack, som du enten kan installere på egenhånd, eller få lagt inn ved å følge denne WordPress SEO tutorialen.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.