SEO tips for WordPress blogg

Ingen svar
Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

Søkemotoroptimalisering, forkortet SEO for Search Engine Optimization, øker synligheten av websider, hjemmesider og blogger i søkemotorer som Google, Bing, Yahoo, ASK og så videre. Dette er et viktig aspekt av såkalt internettmarkedsføring.

Desto flinkere man er i søkemotoroptimalisering, desto større er sjansen for at man får godt med trafikk til bloggen.

Kurs i SEO for deg med WordPress blogg

Hvis du har en blogg som er laget med WordPress, kan jeg derfor gledelig meddele deg at det vil komme en rekke videoguider med tips om hvordan man kan søkemotoroptimaliserer WordPress-blogger.

Det vil også dukke opp en kategori som tar for seg SEO på generell basis, men det blir først etter at de viktigste aspektene ved bloggsystemet WordPress er ferdig.

SEO URLer, SEO title og meta description

Videoguide i SEO, del 1: SEO-tips som gir mer trafikk til WordPress blogg

Dette lærer du i SEO-guide del 1

Den første delen i SEO-guiden for WordPress tar for seg omskriving av URLer, slik at man får søkeord og søkefraser i URLene. Dette gjør URLer både penere og mer brukervennlig. I tillegg øker det synligheten i søkeresultatene.

Med kontroll over title-taggen styrer du hvordan linken fra søkeresultatene til bloggposten din ser ut. Det er med andre ord overskriften til bloggpostene dine i søkeresultatene.

Med kontroll over innholdet i meta description kan du styre hva som dukker opp under title taggen i søkeresultatene.

Alt dette fører til at du har kontroll over hvordan bloggpostene dine ser ut i Google osv. Pass på å kryddre både URL, title, h1, første avsnitt og description med viktige søkeord for hver post.

Flere videotutorialer i SEO for WordPress vil komme og legges inn her.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.