Tilbakestilling av alt

Jaestu
Jaestus bilde
Avlogget
Ble med: 18.05.2012

Hei og takk for en flott side. Uansett er det vist nybegynnere som meg selv som klarer å rote det til uansett. Jeg hadde gjort alt av instaleringer i manualene her, men etter å rotet litt for mye rundt begynte jeg å få en del feilmeldinger jeg ikke skjønte stort av. Prøvde deretter å legge inn drupal på nytt i filzilla, hvor jeg tydeligvis bare har gjort vont værre og kommer ikke inn på siden en gang. Hvordan kan jeg tilbakestille alt og begynne helt forfra igjen?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Tilbakestilling av alt

Hei, det er fort gjort smil

Hvor har du webhotell? Du må nemlig slette innhold i databasen og filer. Noen webhotell har mulighet for å resette webhotellet, mens hos andre må man gjøre det manuelt. Hvis du synes det er vanskelig, så pleier de å være behjelpelige hvis man tar kontakt med support.

For å hjelpe deg på veien, så er det lettest om du sier hvilket webhotell du bruker.

Jaestu
Jaestus bilde
Avlogget
Ble med: 18.05.2012
Tilbakestilling av alt

aha smil Takk for svar. Jeg har fulgt alle råd her inne jeg, så Bluehost er den jeg bruker. 

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Tilbakestilling av alt

Smart valg, da er de behjelpelige med å resette alt, så du kommer tilbake til start. For en stund siden var det en fyr som hadde behov for å tilbakestille webhotellet sitt hos Bluehost, her kan du se hvordan han fikk resatt webhotellet. Min erfaring er at Bluehost er raske på support også.

Kan du komme tilbake og si hvordan det gikk, uavhengig av utfall? smil

Jaestu
Jaestus bilde
Avlogget
Ble med: 18.05.2012
Tilbakestilling av alt

Tjoho....det var gjort på 2 minutter på chatten dems.

Skal straks sette i gang å legge at inn på nytt....uff...men, men. Håper jeg slipper å gjøre det igjen. Der det først skar seg hos meg i din video var når jeg skulle legge til et utseende. Du laget nytt sted for filer, themes osv. Når jeg gjorde det samme skjedde det ikke noe på siden min, dette da det allerede fantes et område hvor standard themes var og som siden min hentet themes fra, så jeg prøvde å slette den jeg hadde laget der hvor du sa, og legge der i stede. Da forsvant plutselig alt av standard themes også...med ? bak. Tenkte å være smart (funker skjeldent), så prøvde å legge et par nye themes jeg der de som var standard hadde vært, men de vistes da aldri skikkelig og med feilkoder. Samme måtte jeg gjøre for moduls og slikt også (altså legge nedlastede andre steder hvor jeg fant modus). Altså alt du opprettet nytt under din oprettede "files" i public måtte jeg legge hulter til bulter andre steder som jeg fant ut siden min hentet fra. Skjønte du min fersking beskrivelse er du sikkert godt smil))))

Takk for hjelpen i hvert fall.

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Tilbakestilling av alt

Så bra at du fikk fikset det! glis

Om jeg forsto allt det der, nei, det der ble mye rart, hahaha. Men jeg forsto det slik at det var themes som var problemet, så da sier jeg det kort og godt slik:

Man skal legge themes i katalogen

"/public_html/sites/all/themes"

Man skal IKKE legge themes i "public_html/themes/", for der skal det kun ligge themes som er en del av kjernen!

Poenget med å legge dem i en katalog under "sites"-katalogen, er at du skal holde alt som ikke tilhører kjernen i "sites"-katalogen, på den måten blir det mye enklere å holde systemet oppdatert, siden alt som ikke hører til kjernen er skillt vekk. smil

God helg! Her leses det for fullt til eksamen som er mandag førstkommende. Huttutu

Jaestu
Jaestus bilde
Avlogget
Ble med: 18.05.2012
Tilbakestilling av alt

Regnet med det ble mye rart ja....sorry.... forklaringen funker nok bare i mitt hode...hehe. 

Det jeg ikke forstår er, når jeg legger det under "/public_html/sites/all/themes" som du opprettet, samt legger et "theme" der, så kom ikke det "themet" opp som et alternativ på min side som alternativ. Fikk kun fortsatt velge mellom det som lå på "public_html/themes/". Samme for "modus" m.m. Måtte legge det på et eksisterende "modus" alternativ. Det virker som jeg har en nyere 6. versjon av drupal enn du har...kan det ha noe med saken å gjøre?

Tror kanskje jeg gjorde meg bedre forstått denne gang???

Tvitvi med eksamen......er nok lekegrind for deg den vettu smil)

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.