SEO tool for å optimalisere title tag og meta description

Ingen svar
Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008

Har laget et interaktivt SEO tool for å søkemotoroptimalisere title tags og meta description. Optimaliseringsverktøyet er enkelt å bruke, men likevel dokumentert rimelig grundig på websiden. Dog er dokumentasjonen på engelsk, fordi dette verktøyet er for hele verden.

Slik virker SEO optimalisering av title og description tag

Enkelt forklart skjer søkemotoroptimalisering av taggene i 3 deler.

  1. Skriv inn søkefrasen du vil ranke på og velg land du vil ranke i
  2. Skriv optimalisert title tag for søket
  3. Skriv optimalisert meta description tag for søket

Du får opp relevante ord og fraser. Hvis du skriver inn ett av søkeordene eller søkefrasene i title feltet, så vil linkene med SEO-ordene bli røde, skriver du dem inn i meta description feltet, så vil bakgrunnen på linken bli gul. Ergo kan du se hvor mange av de relevante søkeordene du har brukt i title og description.

Videre er det linker til eksterne ressurser under hvert resultat, slik at du kan sjekke konkurrentene dine. Klikker du på de relevante søkeordene, vil du bli tatt til Googles Wonder wheel, hvor du finner enda flere relevante søkeord.

SEO verktøyet er enda i betatesting, så tilbakemeldinger mottas med takk. Vil også komme mer funksjonalitet i verktøyet etterhvert, slik at du virkelig kan søkemotoroptimalisere måten du fremstår på i søkeresultatene.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.