Trenger litt kritikk og noen tips :)

huva321
huva321s bilde
Avlogget
Ble med: 10.05.2010

Jeg hjelper for tiden en venn med og lage en nettside som skal handle om jojo. Et eksempel på en slik nettside er yoyoexpert.com Vi ville lage noe vi kunne tjene litt penger på, ikke mye, men vennen min har ambisjoner som overgår mine ferdigheter på det nåværende tidspunkt. Det jeg har fått til til nå finner dere på http://yoyoskills.comli.com/ Ja, vi bruker gratis hosting, men det er alt vi trenger for øyblikket. Jeg vil bare ha deres mening om layouten til nå, hvordan koden ser ut (ja den er litt rotete) også trenger jeg en del tips på hva jeg skal gjøre med siden nå.

 

Jeg trenger en måte og få menyen og innholdet som skal være under tittelen på siden til å være ved siden av hværandre. Det jeg planlegger og legge til etter at jeg har funnet ut av det er at vi tar for oss en spesiell jojo og ser hvor bra dårlig den er, ca. en gang i måneden. Også planlegger vi og legge in videoer av oss selv om hvordan man gjøre et spesielt triks. Forslag til annet vi kan legge til tas gjærne imot smil

Lager en nettside som skal handle om data maskiner og gaming :D

huva321
huva321s bilde
Avlogget
Ble med: 10.05.2010
Trenger litt kritikk og noen tips :)

Har begynt og bruke drupal nå. Fantastisk forklarende videoer hær smil Det eneste jeg lurerpå er hvordan jeg bytter bildene på forsiden av websida. Jeg vil selvfølgelig at de skal ha noe med yoyo å jøre smil det er jo en yoyo nettside, ikke en fjell nettside.

Lager en nettside som skal handle om data maskiner og gaming :D

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.