Tusen takk for hjelpen!

zorham
zorhams bilde
Avlogget
Ble med: 18.01.2013

Heisann!

Har nettopp registrert meg, i utgangspunktet kun for å takk deg Mr.Henrik (eller ka du heter) for denne fantastiske siden! Denne siden har gidd meg sinnssykt god hjelp! Hadde aldri klart å lage en side i drupal uten alle de fine video guidene, som finnes på denne siden!! Drupal er helt genialt asså! Hadde først en side hos one.com hvor jeg laget hele siden i det "hjemmeside" programmet deres, som er noe drit... Var jo greit så lenge det virket og du ikke skulle gjøre noen endringer, men den dagen du fant ut at du skulle endringer på fargene elns, så kom jo kvalmen... Kom tilfeldigvis over denne siden da jeg søkte litt rundt etter css. Etter å ha trykket meg litt rundt på denne siden oppdaget jeg at drupal var tingen å gå for! Det var en fantastisk opplevelse! Var omtrent som å møte jesus! Ble 100% frelst med en gang!

Testet først drupal på min privat server, før jeg installerte drupal på one.com... Men når jeg installerte drupal på one.com fikk jeg skikkelig magesår! Da forsto jeg for første gang hvor fucked up one.com egentlig er.... Opplevde gang på gang at SQL serveren "krasjet"... Den stoppet i alle fall maaaange ganger... Snakket mange ganger med supporten, men de mente at alt var heeelt flott!.... Etter å ha gått rundt i 1uke med en ekkel bismak i munnen, bare ved tanken på one.com, fant jeg ut at dette drite gidder jeg ikke! Så da sjekket jeg ut av hotellet og flyttet til bluehost.com! Og det må jeg si altså! Bluehost.com er så uendelig mye mer deilig enn one.com noen gang har hvert, selv med 7 i promille!

Så nå kjører jeg webhotell hos bluehost og domene hos domeneshop! Det fungerer så fantastisk bra! Endelig får jeg sove om natten! Men opplever fortsatt mareritt om SQL DB til one.com som krasjer!!! Og det er ikke kødd en gang!

Så nå leiter jeg bare etter donate knappen til hjemmeside.org... hvor er den??

PS: Du må øve litt mer på bergensken Mr. Henrik! På en skala fra 1-10 vill jeg gidd deg 8!

 

Hilsen
Lykkelig Bergenser!
 

Henrik
Henriks bilde
Avlogget
Ble med: 06.12.2011
Tusen takk for hjelpen!

Samme her.. Hater one.com, Bruker bare en privar server jeg har istedefor. Går tregt, men det er verd det.
Her har jeg i allefall en skikkelig mysql database!

Henrik H. E.

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.