webhosting

Nancy
Nancys bilde
Avlogget
Ble med: 08.04.2010

hei jeg vurderer å starte mitt egent webhotel og domene. sånn reseller ting... men trenger noen tilbakemeldinger, tips og slikt... noe jeg lurer på er hvor jeg skal kjøpe dette ser det ikke er alle steder de tilbyr dette...

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010
Om jeg

Om jeg skjønner deg riktig så ønsker du å starte med salg av webhotel?

I så fall så er det flere måter dette kan gjøres på. Den enkleste måten er å registrere et domene på proisp.no eller one.com å bruke dems affliate program tror jeg det heter.

En anna ting du kan gjøre er å sette opp egen webserver hjemme med f.eks linux med mailserver og hele pakka.

Du kan helt sikkert få kjøpt disse tjenestene en eller anna plass uten at jeg vet hvor.... men jeg vil stille et stort spørsmåltegn med dette siden begge levrandører jeg nevnte her selger webhotel helt ned i 10,- kr per mnd. Da kan du gjøre et lite regnestykke på hvor mange kunder du må ha for at du i det hele tatt skal tjene til salt i grøten....

En anna ting du bør være klar over er hvem skal du selge til? Ansvaret du har ovenfor kunder, tenker da spseilet dette med sikkerhet.....

Det er nok fult mulig å få til dette, jeg sier ikke at det ikke er mulig, men jeg personlig hadde nok valgt en annen måte å tjene penger på.

Dersom jeg skulle ha valgt å tjene penger på dette hadde jeg valgt dems affliate program, altså du får betalt for enten henvisninger til dem og/eller om noen velger å kjøpe webhotell hos en av disse levrandørene med bakgrunn i å ha klikket på en av dine linker som henviser til dem. Jeg har mulighet til det hos proisp, der kan jeg legge til en tekst link eller bilde link og ta med mitt kundenr. i denne så vil jeg få betalt dersom noen klikker på denne å kjøper tjenester fra proisp. Dette er forøvrig den enkleste måten.

Det du da kan gjøre er å lage ei egne hjemmeside med drupal som beskrevet på siden her, deretter lager du en egen side der du skriver en del om din levrandør på webhotellet, putter på denne linke og får betalt for dem som velger å kjøpe med bakgrunn i din anbefaling.

EDIT: proisp kaller det for: Referanseprogram

Nancy
Nancys bilde
Avlogget
Ble med: 08.04.2010
har sett en del websider som

har sett en del websider som blogger og skriver tutorials  som også har en hosting website. som f. eks

http://emeralhosting.info/ 

http://rigrag.com/

http://innocentsky.com/

jeg synest det virker så gøyt. liker å jobbe med design koder og slikt, men er jo litt usikker for vet jo ikke om jeg får noen kunder.

 

ThomasK
ThomasKs bilde
Avlogget
Donator
Ble med: 30.12.2009
du må gjøre en

du må gjøre en markedsanalyse, gjerne en SOFT analyse, og se hvilke muligheter du har...

med hilsen
Thomas Kile

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.