Wordpress til hjemmeside?

kristinsf
kristinsfs bilde
Avlogget
Ble med: 30.10.2013

Hei,

jeg skal lage to hjemmesider først og siden en blogg. Kjenner noen som har kunnskap om wordpress og det høres så kjekt ut med maler. Kan jeg nøye meg med å bruke WP til begge deler så jeg ikke behøver å lære to systemer?  Skal etter hvert ut med videoer på sidene, om det spiller noen rolle fra eller til. 

Takker og bukker for svar og tips smil

KristinBlomstrende Ø

kristinsf
kristinsfs bilde
Avlogget
Ble med: 30.10.2013
Wordpress til hjemmeside?

skjer det ikke noe her inne??

 

KristinBlomstrende Ø

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Wordpress til hjemmeside?

Hei,

Beklager. Jeg svarte faktisk på denne for en god stund siden, men så hadde jeg noe databasehavari, så jeg rullet tilbake til en tidligere backup av nettstedet. Backupen var tatt dagen før jeg svarte deg, så det innlegget ble desverre borte. Det var heldigvis ikke noe omfattende jeg skrev, så her er det igjen smil

jeg skal lage to hjemmesider først og siden en blogg. Kjenner noen som har kunnskap om wordpress og det høres så kjekt ut med maler. Kan jeg nøye meg med å bruke WP til begge deler så jeg ikke behøver å lære to systemer? Skal etter hvert ut med videoer på sidene, om det spiller noen rolle fra eller til.

Ja, du kan bruke WordPress til begge deler. WordPress er opprinnelig et blogg-CMS, men det går fint ann å benytte det til andre ting også. Folk driver til og med små nettbutikker basert på WP. Flere bedrifter utformer også informasjonssidene sine i WP.

Siden du skal lage flere ting, så er det like greit å gå for ett CMS, siden du da opparbeider deg kompetanse på det. Selv liker jeg Drupal bedre enn WP, men  det er fordi jeg ikke driver noe særlig med blogging, og funksjonaliteten man får gjennom modulene i Drupal er veldig nyttige for mangt og mye. Vil tro at modulstøtten er bedre i Drupal enn i WP, siden WP primært er et bloggbasert CMS.

Uansett, hvis du bare skal lage enkle sider, så er det helt grei skuring å bruke WP. Men du bør gjøre en del småjusteringer, slik at du fjerner elementer som gjør at hjemmesidene som ikke er blogg ser ut som blogg.

Themes finnes for øvrig både til WordPress og Drupal. smil

Når det gjelder videoer, er dette noe som skal hostes hos Youtube eller liknende tjenester, eller planlegger du å hoste dem på egen server?

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.