Wordpress - Maintenance Mode

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010

Hei. smil

Denne gangen er det jeg som trenger litt hjelp her.... Trodde jeg hadde sånn passe peiling på Wordpress, men jeg finner ikke det jeg leter etter glis

I de fleste CMS systemer jeg har brukt så finner man en instilling en eller annen plass i systemet slik at man kan sette siden nede i en "maintenace modus". Jeg mener virkelig dette gjelder for Wordpress også, men finner ikke den.....

Er det slik at jeg må laste ned og installere modulen/plugins eller hva det nå heter i Wordpress som har samme navn som tittelen i denne tråden for å få denne muligheten eller overser jeg denne muligheten?

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Wordpress - Maintenance Mode

Oho! smil

Satser på at du klarer å finne ut av dette på egenhånd? Her er lærer du hvordan man setter WordPress i maintnance mode uten plugin. Det er langt enklere å bare bruke en plugin. Det finnes en som heter Maintnance Mode, og du vet sikkert at de pluginsa/innstikkene kan installeres fra backendet i WP.

goran298
goran298s bilde
Avlogget
BidragsyterDonator
Ble med: 31.03.2010
Wordpress - Maintenance Mode

Hei smil

Ja jeg fant denne måten å gjøre det på når jeg bare tok meg tid til å søke på nett.... Så det ble en pluggin for dette, man hadde mange forskjellige og velge, husker ikke i farta hva jeg valgte men det var ikke den som heter Maintenace Mode. Men valget gikk mest på hvordan den så ut og hva man kunne gjøre for å "style" den....

Men er det jeg som husker feil eller har denne funkjsonen alltid vært slik at du må ha en plugin i Wordpress?

Uansett så har forutsetningene for denne siden jeg setter opp, blidt så mye endret av kuden selv at jeg tror jeg går får Drupal. Wordpress er genialt med tanke på brukervennlighet for folk som kan lite om CMS og ønsker en enkel vei, men når jeg nå får rett i mine misstanker så velger jeg heller Drupal da det blir enklere for meg selv , spseielt med tanke på tilpassing til eget layout.

Hjemmeside
Hjemmesides bilde
Avlogget
Bidragsyter
Ble med: 17.06.2008
Wordpress - Maintenance Mode

Jeg kan ikke huske at vedlikeholdsmodus har vært en del av WordPress tidligere, men jeg har jo ikke benyttet alle versjoner av den heller, så det er godt mulig det har vært inkludert tidligere. Jeg har brukt tilleggsmodulen.

Selv bruker jeg bare WordPress til blogger, og synes alt annet er enklere i Drupal - mer fleksibilitet etc. Ja, Drupal er kanskje noe vanskeligere, men så er mulighetene mye større også.

Hilsen Drupalfanboy! smil

Svar på forumemnet

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.