Gratis webdesign eller kjøp templates til din hjemmeside

Det er viktig å ha et webdesign som får hjemmesiden din til å skille seg ut fra konkurrentene dine. En smart måte å få et unikt design på, dersom du ikke kan nok HTML og CSS til å lage ditt eget webdesign, er å kjøpe en layout.

Hvis din hjemmeside er basert på et gratis publiseringsverktøy, det vil si et CMS som Drupal, WordPress, phpBB, Übercart eller Zen Cart, så finnes det flere steder hvor man kan skaffe en profesjonell og unik layout. Slike webdesign kalles ofte for templates og themes. Hvis ikke du vet hva et CMS er, anbefales det at du ser denne videoen om hvordan man kan bruke et gratis publiseringsverktøy for å lage webside.

Gratis webdesign

Det finnes en rekke gratis webdesign templates til de mest brukte publiseringsverktøyene. Fordelen ved å bruke et gratis theme er selvfølgelig at det ikke koster et rødt øre. Bakdelen med gratis themes er at mange andre bruker samme webdesign, og dermed skiller ikke hjemmesiden din seg ut i kraft av å være unik. En liste over kilder hvor du finner gratis webdesign til de forskjellige CMS finner du under. Husk at du først må avgjøre hvilket publiseringsverktøy du velger før du velger template.

Kjøpe webdesign

Før du er fast bestemt på å gå for et gratisalternativ, så må det nevnes at det finnes mange gode grunner til å kjøpe et template. Noen av dem er allerede nevnt, mens andre er:

  • Du sparer mange timer med prøving og feiling for å lage ditt eget
  • Du får tid til å fokusere på det du kan best
  • Du får et profesjonelt design som vekker tillit og begeistring hos dine besøkende

Nedenfor finner du en rekke linker, både til ferdiglagde templates som du kan kjøpe, og steder der du kan kontakte profesjonelle webdesignere som vil hjelpe deg å lage en helt unik layout til din hjemmeside.

Profesjonelle templates til diverse publiseringsverktøy

Dersom du vil kjøpe et profesjonelt webdesign til din hjemmeside, og din hjemmeside er laget med et publiseringsverktøy, så er sjansen uhyre stor for at du vil finne et design du blir storfornøyd med hos Template Monster.

Template Monster tilbyr tusenvis av flotte templates til alle typer CMS og gjør at din hjemmeside skiller seg positivt ut.

Profesjonelle webdesign til diverse publiseringsverktøy

Dersom du ønsker et 100% unikt webdesign til din hjemmeside, så kan du leie en profesjonell webdesigner hos Template Tuning.

Template Tuning anbefales på det sterkeste, og har en stab av ekstremt dyktige designere som kan spare deg for timesvis med prøving og feiling.