Billig hjemmeside

Billig hjemmeside, er det noe du kunne tenkt deg? Trenger du en billig hjemmeside til ditt firma, eller kanskje du bare vil ha en webside selv? Uansett; du kan prise deg lykkelig over at du leser dette, for her er løsningen på alle dine problemer.

Faktisk skal du få se hvordan du kan slippe å betale et rødt øre for å få en profesjonell hjemmeside, men før vi går videre må det sies: Nå går nok svindelalarmen din for fullt, dette må være det største sludder og vås du har hørt, men nei, det er nok ikke det.

Slik får du rimelig hjemmeside

Det eneste som forutsettes (ja, det kom det. Det er en hake ved det hele) er at du tar deg litt tid til å lage hjemmeside, men slapp av - det er ikke vanskelig, og ikke tar det så lang tid heller. Faktisk er det veldig moro å drive med webutvikling. Men hvordan kan alt dette være mulig, sier du?

Jo, det kommer av at det finnes publiseringsverktøy der ute. Systemer som tar seg av alt det tekniske, mens du enkelt og greit legger inn innhold på hjemmesiden når det passer deg. Det du må gjøre er å sette opp publiseringsverktøyet på et eget webhotell, og webhotellet koster noen kroner. Her for eksempel, finner du et skikkelig bra webhotell til cirka 300 kroner i året. Jepp, det stemmer, egen hjemmeside med domene for snaue 300 kroner i året. Er ikke det billig, ja, så vet ikke vi.

Og en ting, ikke kjøp publiseringsverkøy, det er bortkastede penger. Uansett hvor billig og enkelt de hevder det er, ikke hør. Ingenting slår publiseringssystemene vi bruker for å lage nettsteder her. De publiseringssystemene vi bruker er nemlig open source, og hundretusner av grisedyktige programmerere har gått sammen om å lage dem.

Så bruk heller de gratis guidene du finner her på denne websiden, så har du snart et hyperfleksibelt publiseringssystem, med så mange funksjoner og muligheter at det ville tatt år og dag å fortelle deg om alle sammen. Dette nettstedet er faktisk laget i et slikt publiseringssystem. Hvordan, ja det får du se etterhvert!

Det som er helt sikkert er at funksjonaliteten du ønsker deg eksisterer i et gratis publiseringsverktøy. Ta gjerne turen innom hjemmesideforumet, og si akkurat hva du vil ha, så kan du få gode råd på veien!