Lag hjemmeside

Lag hjemmeside ved å følge våre videokurs. Alle sammen er helt fritt tilgjengelige, og det koster deg ikke mer enn tiden det tar å se dem! Guidene er lagt opp med tanke på at det skal være lett for den feskeste nybeynner å lage sin egen webside.

Vi bruker open source, dvs gratis publiseringsverktøy med norsk språk i våre hjemmesideguider. Med disse publiseringssystemene får du altså bokstavene æ, og å på din webside. Men før du går igang med å klikke deg vilt rundt på vårt trivelige lille nettsted: Her er en video, den heter lag hjemmeside. Dette er den viktigste videoen på hele HjemmesideGuiden, for der ser du hvordan du bruker dette nettstedet til å lage egen hjemmeside.

I tillegg til alle videoene om å lage egne hjemmesider, så finner du også et grunnleggende kurs i koding av HTML og CSS. Men det og mye mer får du vite i videoen ovenfor, så nok om det.

Du kommer garantert til å ha det moro underveis, og du vil få mange spennende utfordringer. Hvis du støter på problemer mens du lager webside, forvil ikke. Du kan nemlig be om hjelp i vårt hjemmesideforum.

Så, hva venter du på! Få opp motivasjonen og lag din egen hjemmeside sammen med HjemmesideGuiden!