Lag hjemmeside med Mac og PC

Går det ann å lage hjemmeside med Mac? Selvfølgelig går det ann. På denne siden finner du videoer som viser deg hvordan du lager hjemmeside, enten du har Mac eller PC.

Undertegnede var ikke oppmerksom på at HTML- og kodeeditoren som brukes ved innstallasjon av diverse publiseringsverktøy og HTML og CSS-kurset ikke var støttet av Mac. En årvåken bruker sa heldigvis ifra om dette, og dermed løste vi problemet med å gi noen gode tips til gratis kodeeditorer til Mac.

Lag hjemmeside med publiseringsverktøy eller HTML & CSS

På denne siden finner du en serie guidende videoer, der du blir tatt fra A-til-Å i websidesnekring. Du kan enten velge å jumpe rett i det, og gå for et publiseringsverktøy, eller du kan sette deg litt inn i HTML og CSS. Uansett hva du velger, så er en ting helt sikkert, og det er at dette er en utrolig lærerik å spennende hobby!

De publiseringssystemene som brukes her er fantastisk gode, faktisk helt gratis – alt du trenger for å praktisere det du lærer i de gratis videoene er et webhotell med støtte for PHP (dynamsik kodespråk) og MySQL (database). Dette er lett å få tak i, og du finner også noen anbefalte webhotell her. Rigg opp et webhotell, se videoguidene våre og lag nettside du også! Dette er så enkelt og moro at selv bestemor ville ledd seg ihjel!