Lage blogg

Vil du lage blogg? Så fint! Da har du nemlig kommet til riktig sted. Her finner du nemlig guider på video som tar deg fra A-Å i installasjonsprosessen.

Det er lekende lett å lage en fin blogg med publiseringsverktøyet Wordpress. Det største publiseringssystemet for proffe bloggere.

Alle med respekt for seg selv og bloggen sin bruker dette CMSet. Grunnen er enkel, det gir bloggen din en vanvittig fleksibilitet og systemet er uhyre brukervennlig! Så brukervennlig og enkelt at selv tante Olga og onkel Truls fra Toten ville hatt egen blogg på notime.

Dette går fort! Det tar bare en times tid fra du bestemmer deg for å lage egen blogg, til den er oppe å går og din første bloggpost i egen blogg er et faktum. Da har du også et eget design til bloggen din! Det finnes nemlig hundrevis av gratis design til Wordpress. Webdesignerne gir gjerne ut flotte bloggdesign for å få publisitet og flere kunder.

Sjekk ut videokurset i blogging, for å lære mer om å starte blogg med publiseringsverktøyet Wordpress. Det eneste som kreves for å begynne med videoene er at du har eget webhotell med PHP og MySQL database.