Norsk publiseringsverktøy

Er du på jakt etter et norsk publiseringsverktøy, eller rettere sagt; et norsk CMS? Vel, det finnes ikke noe skikkelig godt norsk publiseringssystem, men det finnes ufattelig gode tverrspråklige CMS med oversettelser til både norsk bokmål og nynorsk.

Det er altså fullt mulig å bruke bokstaver som æ, ø og å på hjemmesiden nå til dags. Faktisk så er denne websiden laget med et av publiseringsverktøyene vi viser deg hvordan du lager hjemmesider!

Det beste av alt! Alle publiseringsverktøy som settes opp i videoguidene på denne siden er open source. Det innebærer at de ligger fritt tilgjengelig for alle. De er altså gratis. Meningen er at alle som vil, skal kunne opprette hjemmeside uten å kunne HTML, CSS, PHP eller likende dynamiske programmeringsspråk.

Likevel har vi også inkludert et rimelig basic kurs i HTML og CSS, slik at du skal ha mer kontroll over designet på hjemmesiden din.

I videoene hvor publiseringsverktøyene lastes ned, pakkes opp og overføres til et webhotell med FTP, legger vi alltid inn en norsk oversettelse når vi installerer.

Sjekk ut videoene, og kom igang med å lage din egen webside på nettet! Det er supermoro og enkelt å lage hjemmeside, og hadde det ikke vært for at alt innholdet på disse sidene vært gratis, så skulle du jaggu fått pengene tilbake garanti!