Hvordan kode HTML

HTML CSS

Introduksjonsvideo som forklarer nybegynnere sammenhengene mellom HTML og CSS, før og nå. Samt. hvorfor HTML og CSS sammen gjør jobben med å lage hjemmeside enklere og mindre ressurskrevende for deg.

HTML

Her lærer du hvordan du lager ditt første HTML-dokument. HTML-dokumenter forklares og du vil også lære hvordan du lager en tittel, en hovedoverskrift, et avsnitt og en link ved hjelp av HTML.

Validert HTML

I denne videoen lærer du hvordan du setter inn bilder på hjemmesiden din, samt. hvordan du validerer HTML-koden din. Videre lærer du, hvis du finner feil i HTML-dokumentet ved hjelp av validatoren, hvordan du retter dem.

navigasjonsmeny

Videoguiden viser deg hvordan du bruker HTML til å sette inn en logo og lage en navigasjonsmeny på websiden din, ved hjelp av en uordnet liste.

Link CSS og HTML, og forstå class og id

Hvordan fletter man HTML og CSS sammen, slik at designet henger sammen med HTML og innhold? Hva er forskjellen på id- og class-attributten og når skal man bruke dem? Lær mer i denne videoen.

Firebug

Skal du drive med noen form for webutvikling så er Firefox den beste nettleseren. Med Firebug og web developer toolbar installert blir Firefox den ultimate nettleseren for webdesignere

Syndiker innhold