Hvordan starte nettbutikk

Hvis du vil starte nettbutikk vil du finne en oversikt over videoer som lærer deg å lage nettbutikk her. I tillegg finnes det flere tips og råd til deg som skal starte nettbutikk.

Kurset er ikke ferdig, men foreløpig er det lagt ut en prøve på kurset. Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger. Videoen handler om å starte nettbutikk og varer i intet mindre enn 2 timer!

Foruten å sette opp nettbutikken kommer vi også til å gjennomgå strategi i forhold til marked, betalingsløsninger, søkemotoroptimalisering, kostnader, administrasjon, kundeservice, outsourcing, kompetansekrav, juridiske emner innenfor det å drive nettbutikk og mye, mye mer. Med andre ord vil guiden gjøre deg klar for og klar over hva det vil innebære å sette opp nettbutikk i Norge. Den blir på en måte et blueprint for success, hvis man har lov til å driste seg til å si noe slikt. :)

Arbeidet med videoguidene er godt i gang, og en serie vil bli tilgjengelig så snart den er ferdig. Målet med serien er at du skal kunne følge den fra A til Å og ha en ferdig nettbutikk når du er ferdig med videoguidene. For å få til dette er det viktig at hele nettbutikk guiden er ferdig før den publiseres, slik at du ikke kommer til et punkt hvor du trenger mer informasjon for å komme videre.

Et seminar, eller guide serie som er av dette omfanget ville kostet mangfoldige tusen om man skulle kjøpt det. Så her er det bare å glede seg.

Legg gjerne denne siden i favoritter, slik at du kan komme tilbake. Du vil garantert like det du kommer til å finne her!

Tips og råd fra dere som vil starte nettbutikk?

Du må gjerne tipse meg om hva du vil ha med i guidene ved å følge linken i dette avsnittet. Der kan du også følge progresjonen i videoprosjektet om hvordan man starter nettbutikk fra scratch her.