Hva synes folk om Hjemmeside

Hjemmeside er et nettsted som hjelper folk som vil lage hjemmeside. Undervisning og guider er gratis og foregår hovedsaklig på video. Videoene er også beriket med teksteksempler for utvidet forståelse. I noen tilfeller hvor videoformatet er lite passende, er guidene kun skrevet i artikler. Videre har både registrerte brukere og gjester anledning til å stille spørsmål i hjemmesideforaet.

Hva folk synes om Hjemmeside

May

Jeg har laget hjemmeside for første gang for vår hundeklubb. Var helt grønn på dette fra før, kunne ikke et døyt ;)

Har sett gjennom det som er av videoer, som er utrolig informative. Hvis det er noe du ikke får svar på av videoene, så er forumet helt knall! Du får raske og informative svar, og hvis du virkelig står fast kan hjemmesidemannen til og med gå inn på siden din og hjelpe deg :)

Denne siden har vært helt uvurderlig for meg! Når til og med en som meg som aldri har vært borti noe av dette før, får til å opprette en fungerende hjemmeside fra scratch, sier det litt om all hjelp og informasjon du får her inne :)

Vil rette en STOR takk til Hjemmeside for all hjelp :)

Ron

Jeg begynte å leke meg med litt HTML i dag. Lærte meg noen tagger, og vips så hadde jeg både tekst, bilde og foskjellige farger. Kjempegøy :D Søkte etter mer informasjon om dette og fant denne siden via VG, og dæven så fine guider man finner her. Derfor sier jeg tusen takk! De er lette å forstå og øker lysta til å lære mer. Har prøvd meg på dette før, men fikk det liksom ikke til. Nå skjønner jeg mer, og vil lære mer. Det er jo både kreativt og spennende.

Solveg

Hei! Jeg er en dame på 36 år. Jeg har ingen kunnskap innenfor webutvikling og hjemmeside er akkurat for mag. Jeg skal ha min egen nettbutikk og jeg vil bygge den selv. Jeg har lært meg mye her på Hjemmeside. Takk for det!

Bård

Jeg er helt grønn på CMS men har sett litt på de gode instruksjonsvideoene du har laget. Takk for en nyttig side!

Bartimeus25

Hei, vil bare si at din nettside har vært en kjempe viktig ressurs for meg. Dine guider forklarer på en bedre måter en de fleste videoguider, det er jeg veldig glad for.

Vendetta

Satt i hele natt og så på di videone som lå ute her og lærte mye som jeg ikke kunne i fra før.

Stein

Denne siden var ny for meg, men jeg ble inspirert da jeg så litt på alle de flotte webløsningene som finnes.