Bilder og ikoner til hjemmesiden

De fleste som velger å lage hjemmesider har ofte behov for ting til å ha på websidene sine. Her er ei liste over nyttige ting du kan ha på hjemmesiden din.

  • Gratis bilder til hjemmesiden
  • Gratis fotografier til din hjemmeside
  • Gratis ikoner til hjemmesider

Gratis bilder til dine nettsider

Ett bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Og hva er vel en artikkel uten én illustrasjon eller to? Her er ei liste over nettsteder som tilbyr bilder du kan bruke på din hjemmeside, uten å betale ett rødt øre.

SXC.hu

SXC.hu er vår klare favoritt. Her får du tilgang til over 400 000(!) fotografier og bilder. Denne siden er rett og slett en fantastisk ressurs, dersom du ønsker å ha profesjonelle bilder på hjemmesiden din.

StockVault.net

StockVault er en webside som har over 13000 gratisbilder for fri bruk på ditt nettsted.

aLotOfPhotos.com

aLotOfPhotos har en rekke høyoppløselige bilder tilgjengelig for gratis nedlasting og bruk på din webside. Siden er ganske ny og svensk. Hvem sa svenskene ikke kan gjøre nytte for seg?

Gratis ikoner til hjemmesiden

Du finner ofte ikoner på bilde- og fotosider. Men det er også noen webområder som utelukkende fokuserer på å gi folk gratis ikoner. Her er noen gode ressurser.

iconspedia.com

Dette er en absolutt favoritt! Skal du ha hjemmeside og trenger ikoner til navigasjonsmenyer og liknende, så er Iconspedia.com et absolutt must.

famfamfam.com

famfamfam er ekstremt kjent for sine flotte ikoner. De koster selvsagt ingenting, verken å laste ned eller å bruke på hjemmesiden.